SLAPSHOT: NHL originali - SLAPSHOT

Jump to content

• (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

NHL originali

#41 User is online   sweeper

• All Star Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Members

Posted 29 January 2010 - 09:32 AM

View PostPeca, on 28 January 2010 - 11:18 PM, said:

Nisam se puno ugradio. B)

a sto te ceo pionir proziva da si zajebo suboticu za cilere :lol: :srpko:
Vidis da se to trpa oberucke!
0

#42 User is offline   serbianwolf

• 4. napad
  • PipPip
  • Interests:Дерање

Posted 30 January 2010 - 06:18 AM

Пецо нису ово кинески нити филипински дресови. Ови долазе директно из рибокове фабрике у Индонезију, зато имају "Made in Indonesia" етикету. ''Reebok EDGE Authentic'' или дресови које играчи носе имају "Made in Canada" етикету, е сада по канадским законима довољан је један комадић на дресу да је зашивен на дресу да може да носи "Made in Canada" етикету. Што значи да је цијели дрес напраљен у Индонезији само му је етикета зашивена у Канади и ти дресови коштају $300+. Кинеске копије ''Reebok EDGE Authentic'' дресова можеш наћи за $48 -$70 америчких долара у зависности коју количину наручих и од кога. Имам такав један дрес, квалитет тканине је у потпуности исти као и оргинали али грб и бројеви нису прво наљепљени па онда зашивен, него је директно нашивен тако да имају испупчења и изгледају згужвано поготово након три прања. Квалитет шавова варира и величина им је пола до број мања од етикете, кнпр. величина 54 оргинала једнака је величини 56 кинеске копије. Ако рају интересују копије кажите могу се распитати и за њих у кинеској четврти јер сам тамо и свој покупио.
0

#43 User is online   Peca

• All Star Team
  • PipPipPipPipPipPip
  • Interests:Hokej

Posted 30 January 2010 - 11:38 AM

Srpski Vuče,ovo što sam ja pazario je bilo još davne 1996,tada nisu kinezi bili u tolikoj ekspanziji,sve je bilo iz tih egzotičnih zemalja tipa Indonezija,Singapur itd a tada Reabok i Nike nisu ni postojali u hokeju,ovo je sve bilo od legendarnih firmi CCM i pokojnog Startera :)

Od svega ostao mi je beli dres Red Wingsa (naravno) Jagrov iz Pitsburga i ženi duks Rangersa Messier.
Najžalije mi je što nisam uzeo za sebe jaknu Red wingsa Fedorov 91,onu kao što nose u NFL što se preko glave navlači...
The Beard is back!
0

#44 User is offline   serbianwolf

• 4. napad
  • PipPip
  • Interests:Дерање

Posted 30 January 2010 - 08:39 PM

Е раја, завршила смјена и сада почиње операција остани будан докле можеш да се навинкем да спавам ноћу а љебарим дању :) .
Овако, био сам јутрос у пошти и за Србију поштарина је $16,89. Нисам вагао дрес него пешкир са посла у оној картонској коверти која је обложена балончићима (Bubble Wrap, на енглеском тако ако сам погрешно превео слободно исправите да знам за сљедећи пут). Коверте сам мазнуо са посла тако да за то не наплаћујем. Цијена дресова је онолика колико сам и ја свој платио, значи ништа се нисам уградио. Самим тим цијена са поштарином вам се врти око $90 и то канадских, амерички таригуз не прихватам.
Такође, ако нико није заинтересован да се трампи за дресеве из моје колекције онда и њих продајем јер ми заузимају простор у ормару. Ниједан дрес нема име играча и сви су XXL величине.
Цијене су без поштарине:
1. Бијели Реплика "CCM" Њу Ђерси Девилс $50
2. Трећи Црни Реплика "Koho" Калгари Флејмс $50 (на прсима је коњска глава умјесто стандардног ''С'')
3. Бијели Аутентични "Pro Player" Минесота Вајлд (величина 56) $80 (ово је дрес као што су играчи носили са закачком за панталонe, "fighting strap" (молим исправку ако није добро преведено))

Ако требају слике поставићу само ако инсистирате, али не овај викенд. Ко год је заинтересован нека се јави овдје или на ПП.
0

• (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users